a

Werken bij SportUtrecht

De ambitie van SportUtrecht is om sport en bewegen een vaste waarde te laten zijn in het leven van iedere Utrechter. Ook voor wie sporten en bewegen minder vanzelfsprekend is. Kortom: SportUtrecht zet Utrecht in beweging!  Dit doen we met een team van ongeveer 100 mensen inclusief stagiairs. Ons hoofdkantoor vind je aan het Herculesplein in het Galgenwaard stadion. Een groot deel van ons werk doen we in en vanuit de wijken, bijvoorbeeld vanuit de buurthuizen en of de kantoren van onze partners in de wijk. Want we kunnen ons werk niet alleen doen. Samen in de wijken zijn we veel sterker dan los van elkaar. Kom jij ook werken bij SportUtrecht?

SportUtrecht is een moderne organisatie. Sterker nog, voor onze werknemers hebben wij de ambitie om de tofste werkgever van Utrecht te worden/zijn. Eén team, met kernwaarden die ons typeren en waar we trots op zijn. We ademen niet alleen sport en bewegen, maar ook staan we voor de Global Goals en kijken we breder naar maatschappelijke belangen, die raken aan het plezier én het belang van sport en bewegen. Vitaliteit, inclusiviteit zijn thema’s die wij omarmen. ​

 

Sportdocent

Ben jij die enthousiaste sportdocent? Ben jij in staat om de kinderen een leuke, leerzame en veilige les te bezorgen? Kun je differentiëren? Kun jij de kinderen ook figuurlijk in beweging brengen en ze leren hoe je elkaar kunt helpen of hoe je een goede scheidsrechter kan zijn? Dan zoeken we jou!

Coördinerend vakleerkracht bewegingsonderwijs

Ben jij een enthousiaste vakleerkracht? Vind je het geven van lessen bewegingsonderwijs super maar wil je meer? Word dan onze coördinerend vakleerkracht binnen dé sportorganisatie van Utrecht!

Buurtsportcoach pauzesport

Ben jij proactief en enthousiast om kinderen in beweging te brengen? Als Buurtsportcoach Pauzesport zorg je voor gevarieerde beweegmogelijkheden en meer structuur op het schoolplein. Zo creëer je een nieuwe, inclusieve dynamiek waar iedereen aan kan deelnemen.

Fietsmeester

Lijkt het jou leuk om kinderen te begeleiden over een fietsparcours, in gesprek te gaan over (fiets)verkeer, of fietslessen te geven aan vluchtelingen? Dan zoeken we jou! Bekijk hieronder de vacature voor fietsmeester!

SportUtrecht in actie

Open sollicitatie

Wil jij graag onderdeel worden van SportUtrecht maar hebben we geen openstaande vacatures? Stuur je motivatiebrief en cv o.v.v. open sollicitatie. Je ontvangt van ons een bevestiging en je gegevens worden een jaar bewaard.

Vrijwilliger worden

Een aantal projecten die wij hebben kunnen alleen bestaan dankzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Wil jij je ook inzetten voor een ander? Kijk bijvoorbeeld bij:

SportUtrecht in actie

De tofste organisatie

Gezonde, vitale en gelukkige SportUtrechters leiden tot een gezonde, vitale en gelukkige stad! Wij streven ernaar om SportUtrecht de tofste organisatie te maken. Dit doen we op thema’s zoals inclusiviteit, duurzaamheid, betrokkenheid, inspireren het bieden van groei en uiteraard voldoende ontspanning en fun.

Heb je vragen over dit onderwerp?

Fleur van der Plaat
hr-adviseur
06 57 43 02 13
Mail mij

Op zoek naar het sportaanbod in Utrecht?

Alle sportaanbieders en sportactiviteiten vind je op
Doe mee in Utrecht