Je bekijkt nu: Home » Beweegmaatjes | Zorg & Sport

a

Beweegmaatjes

Wat is Beweegmaatjes?

Bij Beweegmaatjes koppelen we wijkbewoners met een ondersteuningsbehoefte aan vrijwilligers om samen in beweging te komen en blijven. Samen gaan ze aan de slag met beweegactiviteiten zoals wandelen, fietsen, zwemmen of bijvoorbeeld fitnessen. We hopen hiermee bewoners vertrouwen te geven om, wanneer mogelijk, uiteindelijk zelfstandig deel te nemen aan aanbod in de wijk. Onze vrijwilligers zijn actief in heel Utrecht en proberen op deze manier zoveel mogelijk mensen in beweging te laten komen. De maatjes kunnen samen hun momenten uitkiezen en hebben direct contact, waardoor er vaak veel mogelijk is.

Meld je aan als vrijwilliger!

Als vrijwilliger help je iemand die een duwtje in de rug nodig heeft om in beweging te komen. Dit kan door samen te gaan wandelen, fietsen of een andere activiteit te ondernemen.

Uit ervaring blijkt dat de vrijwilliger echt bijdraagt aan het verbeteren van een gezonde en actieve leefstijl  van het beweegmaatje. Doelen waar het beweegmaatje aan kan werken zijn onder andere plezier in het bewegen (terug)vinden, het vergroten van het sociale netwerk en aansluiting vinden bij beweegaanbod uit de wijk.

Mocht je interesse hebben om ook aan de slag te gaan als vrijwilliger bij Beweegmaatjes en wil je andere helpen om in beweging te komen en te blijven? Schrijf je dan in als vrijwilliger via onderstaande button.

Heb je het idee dat dit iets is voor je cliënt? Klikt dan op de onderste button.

Let op! Alleen via een organisatie kan iemand  die op zoek is naar een maatje aangemeld worden. De aanmelder blijft contactpersoon voor degene die op zoek is naar een maatje.

Beweegmaatjes

Heb je vragen over dit onderwerp?

Vivian van Ham
06 10 55 95 69
Mail mij
Sam Lindeman
06 20 08 74 47
Mail mij

Beweegmaatjes socials

Op zoek naar het sportaanbod in Utrecht?

Alle sportaanbieders en sportactiviteiten vind je op
In-Utrecht.nl