Je bekijkt nu: Home » Informatie voor sportclubs

a

Eén loket voor de sport in Utrecht

SportUtrecht is hét loket voor de Utrechtse sportclubs. Met onze kennis, expertise en middelen versterken we sportclubs in Utrecht. We zorgen voor ontmoeting en verbinding tussen clubs;  binnen sporttakken, op thema of op wijkniveau. We bieden ondersteuning op een breed scala aan onderwerpen en vraagstukken. Lukt het ons niet? Dan verbinden we met de juiste partij. 

We zijn op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen de sport, zowel op lokaal als landelijk niveau. We signaleren kansen en benutten deze kennis optimaal bij onze ondersteuning van sportclubs. 

Sportclubs dragen in grote mate bij aan een sportief Utrecht; ze brengen èn houden dagelijks duizenden Utrechters met plezier in beweging. SportUtrecht is er voor jullie. Ons team staat klaar om te helpen met het toekomstbestendig maken van jullie sportaanbod en sportclub.

Wil je als sportaanbieder op de hoogte blijven van nieuws dat voor jou relevant is? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsupdate.

Waar ben je naar op zoek?

Clubondersteuning

Informatie over het desbetreffende onderwerp voor de sportaanbiers

Sportclubadviseurs

Alle sportclubadviseurs per wijk

Het laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het nieuws en ontwikkelingen? 

Agenda

}28-02-2024
18:30
Stadion Galgenwaard

NIX18 in de sportkantine

Lees verder
Tijdens deze avond wilt de gemeente Utrecht u graag informeren over het belang van NIX 18 in de sport en u tips en tools mee geven voor de naleving van de Alcoholwet. Sportkantines moeten zich houden aan de Alcoholwet. Zowel bestuur, personeel en vrijwilligers moeten goed op de hoogte zijn van de risico’s bij het schenken van alcohol. Het is belangrijk dat Utrechtse jeugd niet via sport met alcohol in aanraking komt, maar we weten ook dat naleving van de Alcoholwet voor sportclubs niet eenvoudig is. Daarom willen we hier samen met u het gesprek over aangaan.

Programma:
Onze hoofdspreker van de avond is hoogleraar Erik Scherder. Hij geeft een presentatie over de gevolgen van alcohol bij minderjarigen. Bureau Objectief zal informatie presenteren over het naleven van NIX18 in de sportkantines. SportUtrecht en Teamfit leggen uit hoe ze sportclubs hierbij kunnen ondersteunen.

Praktisch:
Wanneer: Woensdag 28 februari
Waar: Stadion Galgenwaard

U bent welkom vanaf 17.30 uur voor de inloop. Vanaf 18.00 uur wordt er wat te eten aangeboden. De avond start om 18.30 uur. Aanmelden is nodig en kan door te mailen naar VTHprojecten@utrecht.nl Geef hierin ook aan hoeveel personen er komen (maximaal 2 per sportvereniging)
}01-03-2024
19:00
n.t.b.

Overleg Utrechtse Verenigingsmanagers

Lees verder
Voor meer informatie neem contact op met karin.pannekoek@sportutrecht.nl
}04-03-2024
19:30
Kantoor SportUtrecht, Stadion Galgenwaard

Het Utrechts Sportcollectief

Lees verder
}07-03-2024
19:00
n.t.b.

Netwerkbijeenkomst Zwemmen

Lees verder
Voor meer informatie neem contact op met marieke.vankeulen@sportutrecht.nl
}17-04-2024
19:00
n.t.b.

Netwerkbijeenkomst Voetbal

Lees verder
Voor meer informatie neem contact op met patrick.bruggeman@sportutrecht.nl