Je bekijkt nu: Home » Stedelijke expertises

a

Stedelijke expertises

Onze manier van werken is zowel wijkgericht als centraal gestuurd via stedelijke expertises. Onze stedelijke focus draagt bij om goede ervaringen en voorbeelden breder beschikbaar te maken, aanbod over wijken heen te verduurzamen, in samenwerking met de sportorganisaties, en gezamenlijk specifieke stad brede thema’s aan te pakken.

Waar ben je naar op zoek?

Uniek sporten

Als SportUtrecht vinden wij het belangrijk dat iedereen met of zonder beperking kan sporten/bewegen.

Fiets

SportUtrecht zet in op de fiets als hét middel om in beweging te komen, of dat nou is als onderdeel van je dagelijkse routine of als sport, de fiets biedt mogelijkheden genoeg.

Zorg en sport

Goede verbinding tussen sport en zorg is noodzakelijk om de bewoners in een kwetsbare positie naar de wenselijke nieuwe situatie te bewegen.

Vitaal Sportlandschap

Een vitale sportomgeving is de essentiële basis voor kwalitatief en hoogwaardig sport- en beweegaanbod voor iedere Utrechter.

Positieve sportcultuur

De belangrijkste drijfveer om te gaan en blijven sporten is plezier! Om sportplezier te kunnen maken, is het van belang dat er op de sportclub sprake is van een positieve sportcultuur.

Topsport en talentontwikkeling

Onder het mom van Utrecht, dé positieve talentenstad, hebben wij een heldere ambitie. Dit begint bij gelijke kansen bieden aan ieder Utrechts kind.

Onderwijs en sport

Het onderwijs is een belangrijke vindplek voor de jeugd die ondersteuning nodig heeft bij het (meer) gaan sporten en bewegen.