Je bekijkt nu: Home » Stage lopen bij SportUtrecht

a

Stage lopen bij SportUtrecht

SportUtrecht is een dynamische organisatie die zich bezighoudt met alle aspecten van sport en beweging. Wij bieden een vrije en flexibele leeromgeving waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en waardevolle praktijkervaring op te doen. Hieronder vind je een overzicht van onze open stageplaatsen, maar een open sollicitatie is ook altijd welkom. Kom ons team versterken en draag bij aan een sportiever en gezonder Utrecht!

 

SportUtrecht in actie

Stage Beweegmaatjes 

In de stage Beweegmaatjes draag je actief bij aan het projectdoor contact
te leggen met met aanmelders, mensen aan elkaar te matchen en je
helpt mee het project te verbeteren. Je draagt actief bij aan het succes van Beweegmaatjes door ondersteuning en innovatieve ideeën.

Stage Communicatie/Marketing

Wil jij je verder ontwikkelen in vormgeving en communicatie? Of je nou graag social media posts maakt, video’s edit, of teksten schrijft. Hier krijg je de beste begeleiding om jouw talent nog verder te ontwikkelen.

SportUtrecht in actie
SportUtrecht in actie

Stage Beweegmakelaar

Tijdens deze stage ondersteun je de beweegmakelaars in de wijk. Als beweegmakelaar zorg je dat er een passend beweegaanbod is voor iedereen. Ook degene waar dat wellicht niet zo makkelijk voor is dankzij bijvoorbeeld hun sociale of economische status.

Stage Buurtsportcoach

Tijdens deze stage ondersteun je de buurtsportcoaches in de wijk. Als buurtsportcoach zorg je dat de jeugd gaat sporten en bewegen. Je laat zien hoe belangrijk sport en beweging voor je is en inspireert anderen om de rest van hun leven in beweging te blijven

SportUtrecht in actie
SportUtrecht in actie

Onderzoekstage Team Fiets 

Bij team Fiets van SportUtrecht geloven we dat er veel kansen zijn om extra fietslessen te geven aan naar schoolgaande kinderen. Daarom zoeken we
nog iemand die onderzoek wil doen naar deze mogelijkheden.

Stage Team Fiets

Bij de stage fiets ga je lekker de praktijk in. Je gaat fietslessen aan geven aan kinderen op het speciaal onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan de taalschool, Ithaka en het ISU.

SportUtrecht in actie
SportUtrecht in actie

Stage Utrechts Beweegprogramma

Je ondersteunt het beweegprogramma en helpt het implementeren en ontwikkelen van verschillende programma’s zoals pauzesport, beweegtussendoortjes en bewegend leren.

Stage Vitaal Sportlandschap

Elke 2 jaar onderzoekt SportUtrecht de vitaliteit van de meer dan 600 sportaanbieders in Utrecht. Je gaat onderzoeken hoe financieel gezond clubs zijn en wat ze nodig hebben.

SportUtrecht in actie
SportUtrecht in actie

Stage Team Fietsstimulering

Bij team fiets van SportUtrecht hebben we een hoop projecten waar we jouw hulp voor kunnen gebruiken. Zo geven we fietslessen aan kinderen, vluchtelingen en ouderen. Maar doen we ook een hoop maatschappelijke dingen.

Stage Beweegmakelaar Vitaliteit

Wil jij ons helpen met het op de been houden van ouderen? Loop dan stage bij ons en help mee met organiseren en uitvoeren van verschillende evenement die bedoeld zijn om ouderen in beweging te zetten. 

SportUtrecht in actie
SportUtrecht in actie

Werkplek USBO

Voor studenten van USBO bieden wij een flexibele en unieke werkplek. We hebben mogelijkheden in onze expertises Onderwijs en Sport, Vitaal sportlandschap en De Sportprijs Utrecht.

Open sollicitatie

Wil jij graag onderdeel worden van SportUtrecht maar hebben we geen openstaande vacatures? Stuur je motivatiebrief en cv o.v.v. open sollicitatie. Je ontvangt van ons een bevestiging en je gegevens worden een jaar bewaard.

SportUtrecht in actie

De tofste organisatie

Gezonde, vitale en gelukkige SportUtrechters leiden tot een gezonde, vitale en gelukkige stad! Wij streven ernaar om SportUtrecht de tofste organisatie te maken. Dit doen we op thema’s zoals inclusiviteit, duurzaamheid, betrokkenheid, inspireren het bieden van groei en uiteraard voldoende ontspanning en fun.

Heb je vragen over dit onderwerp?

Fleur van der Plaat
hr-adviseur
06 57 43 02 13
Mail mij

Op zoek naar het sportaanbod in Utrecht?

Alle sportaanbieders en sportactiviteiten vind je op
Doe mee in Utrecht