a

Alles over SportUtrecht

 

SportUtrecht is een onafhankelijke stichting. We werken voor diverse opdrachtgevers bij gemeente en provincie aan onze missie en visie. De stichting wordt aangestuurd door onze directeur bestuurder, samen met het managementteam. De Raad van Toezicht houdt toezicht op de ‘langetermijn waarde creatie’ van de organisatie. Dit betekent toezicht houden op de financiële gezondheid en de risicobeheersing, maar ook op de uitvoering van de strategie en of de belangen van stakeholders voldoende zijn geborgd.

  Lees meer

  Met het ontstaan van SportUtrecht is ook een rol weg gelegd voor de sportclubs. De sportclubs hebben in SportUtrecht een partij die de belangen van de sport kan behartigen en die voor hen aanspreekpunt zijn voor vraagstukken die leven. Vandaar dat SportUtrecht er ook veel waarde aan hecht dat de sportclubs mee kijken met de inzet en resultaten van de organisatie. Hiertoe is er per kwartaal een open bijeenkomst waarin voortgang op belangrijke thema’s wordt toegelicht en besproken.

  Onze organisatie heeft met haar rechtsvoorgangers al een bestaan van meer dan 35 jaar. Wij zijn geworden wie wij zijn door de mensen die zich daar voor vele jaren hebben ingezet. Een aantal van hen zet zich nog altijd actief in voor diverse clubs en sportbelangen. Zij hebben er voor gezorgd dat sport een belangrijke plek in de Utrechtse samenleving in neemt. Het % Utrechters dat lid is van een vereniging is mede door hun inzet enorm hoog, ten opzichte van de rest van Nederland. Wij zijn er trots op hen onze ambassadeurs te noemen.

  Waar ben je naar op zoek?

  Ons team

  Bekijk het team dat zich dagelijks inzet om Utrecht in beweging te krijgen.

  Werken bij SportUtrecht

  Ook aan de slag bij SportUtrecht? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

  Resultaten

  Benieuwd naar onze impact? Bekijk hier onze behaalden resultaten.

  Partners

  Utrecht in beweging zetten doen we niet alleen. Bekijk hier onze stedelijke partners.

  Sustainable Development Goals

  Governance

  Lees hier de bestuurlijke informatie over stichting SportUtrecht, de rol van de Raad van Toezicht, de Vergadering van Aangeslotenen en belangrijke documenten.

  Meer weten? Vraag het onze collega’s

  Donna Vlasman
  officemanager
  06 13 63 21 95
  Mail mij
  Tharanga
  Wickramasinghe
  financieel medewerker
  06 44 29 99 20
  Mail mij
  Fleur van der Plaat
  hr-adviseur
  06 57 43 02 13
  Mail mij
  Julian van den Bosch
  communicatie adviseur
  06 36 30 82 98
  Mail mij
  Ronald Versteeg
  business controller
  Mail mij

  Op zoek naar het sportaanbod in Utrecht?

  Alle sportaanbieders en sportactiviteiten vind je op
  Doe mee in Utrecht