Je bekijkt nu: Home » Utrecht United | Zuidwest-West

a

Utrecht United

Utrecht United is ontstaan uit een club enthousiaste vrijwilligers die zich hard wilde maken om van deze club een bruisende plek te maken waar kinderen uit de buurt kunnen komen sporten. Het sportpark is ingericht met een voetbalbestemming maar het blijkt tot nog toe lastig, ondanks alle inzet, daar een vitale club van te maken.

SportUtrecht heeft daarom de handen ineen geslagen met lokale maatschappelijke partners uit het onderwijs, welzijn en jongerenwerk om met elkaar te zorgen voor reuring op het sportpark. Dat betekent dat er vanaf de zomer 2023 wekelijks laagdrempelige activiteiten worden georganiseerd. Uiteraard kan er gevoetbald worden maar kennismaken met andere takken van sport kan ook.

Professionals uit de verschillende organisaties zorgen samen met Utrecht United voor een sociaal veilige omgeving waarin kinderen met plezier kunnen sporten en bewegen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat de club en het sportpark positief in het nieuws komen en zich kan ontwikkelen tot en vitale club en een prettige plek om te zijn.

 

Heb je vragen over dit onderwerp?

Rune Massing
06 25 02 49 49
Mail mij