Je bekijkt nu: Home » Accommodatie | Clubondersteuning

a

Accommodatie

De accommodatie is het kloppende hart van een sportaanbieder. Hier vinden de sport- en beweegactiviteiten plaats. Wij kunnen je helpen bij het vinden van een ruimte voor de activiteiten, het vinden van een goede verzekering, subsidies en een verbouwing van de accommodatie. Voor vragen kan je altijd contact opnemen met jouw sportclubadviseur of de experts op dit thema. Deze experts vindt je onderaan de pagina.

Ruimte nodig?

Wil jij als sportaanbieder een ruimte huren in een sport- of welzijnsaccomodatie van de gemeente Utrecht om jouw sportaanbod in te kunnen uitoefenen? Dit kan via het verhuurloket van de gemeente Utrecht.

Zijn de ruimtes via het verhuurloket niet wat je zoekt? Of wil je een eigen ruimte aanbiederen voor (sport)activiteiten? Dit kan via het makelpunt.

Verzekeringen

Het hebben van een goede verzekering is van groot belang voor een sportaanbieder. Het vinden van de juiste verzekeringa kan erg moeilijk zijn omdat niet elke verzekering de belangen van een sportaanbieder kan behartigen. Clubzeker is een voorbeeld van een verzekeringsmaatschappij die speciaal ontwikkelt is voor sportaanbieders. 

Subsidies en vergunningen

Voor sommige zaken heb je een vergunning nodig. Dit kan bij het omgevingsloket van de gemeente Utrecht. 

Er zijn verschillende subsidies die de gemeente aanbiedt voor sportaanbieders. Hierbij is het wel van belang dat er een E-herkenning is aangevraagd door de club. In dit document vind je het uitgebreide stappen plan om dit aan te vragen. Is er een E-herkenning? Dan vind je hier de (sport) subsidies van de gemeente Utrecht.

Accommodatie vernieuwing

Wil jij als sportaanbieder je accommodatie vernieuwen of verbouwen? Ga dan altijd in gesprek met de Gemeente Utrecht. Het kan hierbij fijn zijn om jouw sportclubadviseur mee te nemen of de expert op het gebied van accommodatiezaken. Neem hiervoor contact op met jouw sportclubadviseur om de zaken te bespreken. Wil je de accommodatie toegankelijker maken? Kijk dan hier voor de subsidie van de gemeente!

Daarnaast kan het altijd goed zijn om iemand van de sportbond te benaderen voor de accomodatiezaken. Zij weten vaak wat er speelt en wat een accomodatie nodig heeft.

Heb je vragen over dit onderwerp?

Lucas Bosch
06 43 10 74 78
Mail mij
Irene Mobach
06 22 05 05 28
Mail mij

Op zoek naar het sportaanbod in Utrecht?

Alle sportaanbieders en sportactiviteiten vind je op
Doe mee in Utrecht