Je bekijkt nu: Home » Clubloterij NOC*NSF

a
NOC*NSF lanceert dit voorjaar de Clubloterij, een nieuw initiatief om de Nederlandse sport een financiële boost te geven. In deze mail vind je meer informatie om sportclubs in jouw gemeente te stimuleren om zich aan te melden.

Wat is de Clubloterij?

De Clubloterij is een overkoepelende loterij die is ontwikkeld door NOC*NSF om alle sportclubs en verenigingen die zijn aangesloten bij een sportbond te ondersteunen. Deelnemers kopen Clubloten waarmee ze mee kunnen doen aan diverse trekkingen met leuke prijzen. Sowieso is er een landelijke trekking waar 10 x €10.000 wordt uitgekeerd aan de winnaars en hun favoriete sportclub. Daarnaast kunnen de sportbonden en clubs ook prijzen aanbieden ter promotie van de Clubloterij, waardoor deelnemers met één lot meedoen met liefst drie trekkingen.

80% opbrengsten naar sportclubs

Een Clublot kost €2.50 per stuk, waarvan €2.00 direct naar hun de favoriete sportclub van de koper gaat. Zo kan de club bijvoorbeeld: investeren in de kantine, een mooi feest organiseren voor alle leden of investeren in nieuwe materialen. Met de Clubloterij maken deelnemers dus zelf niet alleen kans op mooie prijzen, ze ondersteunen ook nog eens hun favoriete sportclub!

Waarom de Clubloterij?

Sportclubs organiseren regelmatig loterijen om aanvullende inkomsten te genereren voor bijvoorbeeld nieuwe materialen of een vernieuwd clubhuis. De Clubloterij maakt het clubs gemakkelijk om een loterij te organiseren. Dit doet het op de volgende manieren:

  1. De Clubloterij biedt een universeel online platform waarop clubs gemakkelijk loten kunnen verkopen.
  2. De Clubloterij verzorgt de trekking en vergunning, waardoor club worden ontzorgd.
  3. De clubs krijgen het bedrag van de lotenverkoop maandelijks uitbetaald.

Hoe kunnen clubs deelnemen?

NOC*NSF heeft zijn best gedaan om alle clubs uit het ledenbestand van NOC*NSF toe te voegen op het platform. Contactpersonen van deze clubs kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar support@clublot.nl. Staat een club nog niet in de omgeving? Laat het dan weten via het formulier op clublot.nl of een mail naar support@clublot.nl.

Na registratie krijgen clubs toegang tot hun clubomgeving die ze zelf kunnen inrichten en bijvoorbeeld kunnen personaliseren in de clubkleuren.