Je bekijkt nu: Home » Sportakkoord | Clubondersteuning

a

Sportakkoord

Het Utrechts Sportakkoord II is een herijking van het eerste Utrechtse Sportakkoord. De afgelopen jaren zijn op verschillende thema’s stappen gezet en is het tijd voor een nieuw Sportakkoord. In Utrecht proberen we om de drie ambities van het Landelijk Sportakkoord II ‘Sport versterkt’ op een eigen manier te realiseren. dit zijn:  ‘Het fundament op orde’, ‘Een groter bereik’ en ‘Meer zichtbare betekenis’. Gezamenlijk wordt er ingezet op een vitaal sportlandschap in Utrecht, waar iedere Utrechter de mogelijkheid heeft om te sporten of te bewegen. Een belangrijk verschil met het vorige sportakkoord is dat niet alleen verenigingen of stichtingen dit kunnen aanvragen maar ook natuurlijke personen met een inschrijving in het Handelsregister (zoals eenmanszaken en v.o.f.’s). Voor vragen kan je altijd contact opnemen met jouw sportclubadviseur of de expert op dit thema. Deze expert vindt je onderaan de pagina.

Support Sportaanbieders

Deze support is voor sportaanbieders die op de club aan de slag willen met een activiteit die bijdraagt aan een van de ambities van het Utrechtse Sportakkoord II. Je kunt een activiteit uit het overzicht kiezen. Denk hierbij aan activiteiten zoals opleidingen voor trainers of het opzetten van nieuw aanbod.

Support Samenwerking

Heb jij een idee die de samenwerking in de wijk verbeterd en minimaal twee partijen in verbinding brengt? Dan kom je in aanmerking voor Support Samenwerking van het Sportakkoord. Kijk op onderstaande pagina voor de voorwaarden waar je aan moet voldoen. Kom je er niet uit? Neem contact op met jouw sportclubadviseur!

E-Herkenning

Om deze verschillende Sportakkoord II support aan te vragen is het van belang dat er een E-Herkenning is bij de club of dat deze aangevraagd is. Zonder een E-Herkenning kan er namelijk geen subsidie worden aangevraagd. In het document hieronder vind je het uitgebreide stappen plan om dit aan te vragen. Mocht dit niet lukken? Neem dan contact op met jou sportclubadviseur!

Heb je vragen over dit onderwerp?

Eline Jongerius
06 20 73 36 79
Mail mij

Op zoek naar het sportaanbod in Utrecht?

Alle sportaanbieders en sportactiviteiten vind je op
Doe mee in Utrecht