Je bekijkt nu: Home » Topsportbegeleiding | Topsport en talent

a

Topsportbegeleiding

Sportieve talenten leren in sneltreinvaart. De juiste topsportbegeleiding is daarom cruciaal. Van lifestyle-coaching, het combineren van sport en studie tot voedingsvoorlichting of hulp bij huisvesting. Wij ondersteunen topsporters, talenten en hun omgeving. Ontdek hier waar wij jou mee kunnen helpen? 

Lifestyle coaching

Er verandert veel voor een jonge sporter op weg naar zijn/haar top: (veel) trainen, studeren, gezond leven en je sociale leven. Hoe organiseer je dit op een goede manier voor jezelf en welke vaardigheden zijn daarvoor nodig?

Onderwijs

Binnen de opleiding tot topsporter is de afstemming met het onderwijs de grootste behoefte bij sporttalenten. Hiermee is het onderwijs één van de belangrijkste faciliteiten binnen ons netwerk. In de praktijk ervaren wij dat er veel onwetendheid is over de mogelijkheden.

Expertises

Wij werken met verschillende experts samen om sporters en sportprogramma’s zo goed mogelijk te begeleiden als het aankomt op onderstaande onderwerpen; Medisch, Voeding, Fysiek, Prestatiegedrag en Anti-doping.

 

Heb je vragen over dit onderwerp?

Menno Hornman
manager topsport & talentontwikkeling
Mail mij
06 30 64 36 91