Je bekijkt nu: Home » Topsportbegeleiding | Topsport en talent

a

Topsportbegeleiding

Sportieve talenten leren in sneltreinvaart. De juiste topsportbegeleiding is daarom cruciaal. Van lifestyle-coaching, het combineren van sport en studie tot voedingsvoorlichting of hulp bij huisvesting. Wij ondersteunen topsporters, talenten en hun omgeving. Ontdek hier waar wij jou mee kunnen helpen? 

Lifestyle coaching

Er verandert veel voor een jonge sporter op weg naar zijn/haar top: (veel) trainen, studeren, gezond leven en je sociale leven. Hoe organiseer je dit op een goede manier voor jezelf en welke vaardigheden zijn daarvoor nodig?

Onderwijs

Binnen de opleiding tot topsporter is de afstemming met het onderwijs de grootste behoefte bij sporttalenten. Hiermee is het onderwijs één van de belangrijkste faciliteiten binnen ons netwerk. In de praktijk ervaren wij dat er veel onwetendheid is over de mogelijkheden.

Huisvesting

Ben je topsporter met NOC*NSF status of zonder officiële status en op zoek naar huisvesting? Vulonderstaand inschrijfformulier in. Voor sporters zonder officiële status zijn er op dit moment nog geen woningen beschikbaar: deze inschrijvingen komen daarom op een wachtlijst te staan.

Expertises

Wij werken met verschillende experts samen om sporters en sportprogramma’s zo goed mogelijk te begeleiden als het aankomt op onderstaande onderwerpen; Medisch, Voeding, Fysiek, Prestatiegedrag en Anti-doping.

Heb je vragen over dit onderwerp?