Je bekijkt nu: Home » Passend sport- en beweegaanbod

a

Passend sport- en beweegaanbod

We dragen zorg voor divers en passend sport- en beweegaanbod dat aansluit bij de behoefte van ieder kind of jongere. Dit doen wij door het aanbod in de wijk in beeld te hebben en te ondersteunen bij het opzetten van aanbod dat nog mist. Voor degenen waarvoor om welke reden dan ook, de stap naar dit aanbod te groot is, zetten we met de buurtsportcoaches passend aanbod op.

Veel aanbod is inmiddels te vinden op het platform Doe Mee in Utrecht. Via dit platform zijn ook geregeld proeflessen te boeken bij een (sport)aanbieder in de buurt.

Beweegmakelaars zijn het eerste aanspreekpunt voor professionals in de wijk. Samen met de buurtsportcoaches richten zij zich specifiek op de jeugd die nog niet (voldoende) sport en beweegt en hierbij ondersteuning kunnen gebruiken. Zij zijn het gezicht op school en in de wijk en enthousiasmeren en helpen jeugd en hun ouders bij het vinden van passend aanbod. Dit gebeurt in groepen (zoals sportmix, Streetsports, aanbod voor kinderen met overgewicht) en individueel (in gesprek met het kind en de ouders).

Heb je vragen over dit onderwerp?

Leonie Gotink
beweegmakelaar
06 24 18 30 63
Mail mij