Je bekijkt nu: Home » Onderwijs en sport » Schoolvoetbal

a

Schoolvoetbal

SportUtrecht organiseert ieder voorjaar het Utrechtse Schoolvoetbal voor het basisonderwijs. Tijdens de schoolvoetbaldagen krijgen kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van Utrechtse basisscholen de kans om met hun klasgenoten een sportieve voetbalmiddag te beleven. Bij het Utrechtse Schoolvoetbal staat plezier maken centraal; het draait niet om winst of verlies, maar om al die positieve effecten die sporten en bewegen op je kunnen hebben!

Inschrijving voorjaar 2024

De inschrijvingen voor het schoolvoetbal in het voorjaar van 2024 zijn gesloten. Heb je je niet aangemeld, maar zouden jullie als school toch graag deel willen nemen? Neem dan contact op met de organisatie via de contactgegevens onderaan deze pagina om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Informatie voorjaar 2024

Wil je op de hoogte blijven van alle informatie over het Utrechtse Schoolvoetbal in het voorjaar van 2024? Laat dan je e-mailadres achter via dit formulier!

Terugblik 2023

Het Utrechtse Schoolvoetbal 2023 is inmiddels een tijdje achter de rug. We kijken terug op 21 mooie schoolvoetbaldagen waar ruim 5.000 leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8 van 92 basisscholen aan deel hebben genomen. Bekijk de aftermovie hiernaast voor een gave sfeerimpressie!

Heb je vragen over dit onderwerp?

Mats Meijerhof

adviseur
positieve sportcultuur

06 83 70 31 60
schoolvoetbal@sportutrecht.nl

Mats Meijerhof

adviseur
positieve sportcultuur

06 83 70 31 60
schoolvoetbal@sportutrecht.nl