Je bekijkt nu: Home » Doortrappen | Fietsstimulering

a

Doortrappen

Met de fiets ontdek je nieuwe plekken. Het zorgt ervoor dat je dagelijks in beweging bent en het houdt je fit en gezond. Je kunt er alleen of samen op uit, want dat maakt het net een tikkie extra gezellig. Om senioren te ondersteunen met de uitdagingen die ze tegenkomen als oudere fietsers is het landelijke programma Doortrappen ontwikkeld. Tijdens het programma doen we fitheidsoefeningen, oefenen we fietsvaardigheden, is er aandacht voor veiligheid, maken we fietstochtjes en is het vooral erg gezellig!  

Zodat iedereen zo lang mogelijk veilig en fit kan blijven fietsen. Denk daarbij aan fietsvalpreventietrainingen, fietstochten en fietschecks. Het programma is door de overheid ontwikkeld en wordt door SportUtrecht uitgevoerd.

Voor wie is Doortrappen?
Doortrappen is voor iedereen die van fietsen houdt en 55+ is. De trainingen en activiteiten zijn zowel voor fitte fanatieke fietsers als voor de fietsers die onzekerder zijn. We helpen u graag op uw niveau en maken er vooral een gezellige dag van. Een overzicht het aanbod vind je op de  Doortrappen website.

Heb je vragen over dit onderwerp?