Je bekijkt nu: Home » Aangepast sporten

a

Aangepast sporten

TeamUniek is verantwoordelijk voor aangepast sporten binnen de Gemeente Utrecht.

Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Sporten is voor iedereen belangrijk, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn. Wij vinden het belangrijk dat ook mensen met een beperking kunnen sporten. Binnen de Gemeente Utrecht zijn er meer dan 65 sportaanbieders die speciaal sport- en beweegactiviteiten aanbieden voor mensen met een beperking. Bovendien kan je steeds vaker aansluiten bij een reguliere training en/of les indien dat voor jou mogelijk is.

Voor het aangepast sportaanbod werkt TeamUniek samen met het landelijke platform Uniek Sporten. Ga voor een compleet overzicht van dit aanbod naar Uniek Sporten. Hier vind je tevens alle sportevenementen, nieuwsitems en andere zaken rondom aangepast sporten. Het grote voordeel van deze site is dat je ook het sportaanbod en evenementen buiten de Gemeente Utrecht kan vinden.

Waar ben je naar op zoek?

Ik zoek een sport

Ben jij op zoek naar een passende sport of ken jij iemand met een beperking die graag wil sporten? Wij helpen je graag verder.

Ik ben een (speciaal onderwijs)school

Ben jij een speciaal onderwijsschool en wil je hulp bij sportclinics op school of informatie over gezonde leefstijl op school?

Ik ben een sportaanbieder

Ben jij een sportaanbieder die aangepast aanbod heeft of wil starten met aangepast aanbod en wil je daar hulp bij?

Heb je vragen over dit onderwerp?

Lisette Bakker
06 19 49 94 50
Mail mij
Stan Scheurink
06 83 85 46 45
Mail mij
Jolanda
van der Linden
06 25 22 37 44
Mail mij
Sacha Boomkens
06 10 06 06 26
Mail mij