U Make&Move!

U Make&Move! is een project van SportUtrecht en ZIMIHC met als doel sport- en cultuuractiviteiten voor alle Utrechtse kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar toegankelijk te maken.  

Missie 

U Make&Move! draagt bij aan gelijke kansen voor alle kinderen en jongeren in Utrecht om mee te doen aan sport en cultuur. Daardoor zijn zij beter in staat zich te ontwikkelen, hun talenten te ontdekken en mee te doen in de samenleving. 

Vanuit het project wordt ingezet op: 

Activiteiten in de wijken voor kinderen en jongeren
De “sport en cultuur makelaar” als verbinder!
Netwerk sport&cultuur bestaande uit sport en cultuurprofessionals en organisaties
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2019/05/U-MakeMovefoto.png

Activiteiten

De buurtsportcoaches U Make&Move! zijn vanaf eind 2018 actief in de Utrechtse wijken en organiseren sport en cultuur activiteiten. Benieuwd welke activiteiten? Neem contact op met Tom (zie onderstaand).

Netwerk

De verbinding en samenwerking tussen sport en cultuur staat nog in de kinderschoenen in Utrecht. Om te bouwen aan een stevig netwerk worden in de toekomst o.a. netwerkbijeenkomsten en kennissessie georganiseerd. Wil je ook aansluiten bij dit netwerk? Neem contact op met Tom Schrurs via onderstaande contactgegevens. 

Voor sport- en cultuuraanbieders
Vanuit U Make&Move! is er een stimuleringsbudget beschikbaar voor het opstarten van nieuwe initiatieven op het snijvlak sport- en cultuur. Sportaanbieders kunnen dit budget aanvragen via SportUtrecht, cultuuraanbieders via ZIMIHC.

Meer informatie? (06) 29 15 98 60 | tom.schrurs@sportutrecht.nl Tom Schrurs, manager sportstimulering

https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2021/09/balk-2.png

@copyright SportUtrecht 2022

Top