Huisvesting

Topsporter met
NOC*NSF status en zonder officiële status

Ben je topsporter met NOC*NSF status of zonder officiële status en op zoek naar huisvesting? Vul  onderstaand inschrijfformulier in. Voor sporters zonder officiële status zijn er op dit moment nog geen woningen beschikbaar: deze inschrijvingen komen daarom op een wachtlijst te staan. 

Actueel

Momenteel is er nog geen kamer/studio vrij, maar je komt automatisch op de wachtlijst. Lees de informatie hieronder ook goed door. 

https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2019/01/contract.png

Overeenkomst

Op het moment dat je via ons een kamer/studio krijgt, teken je een contract met ons waarin we verwachten dat je minimaal 1x per jaar een tegenprestatie levert in de vorm van bijvoorbeeld een presentatie of clinic. Ook zal er twee keer per jaar een meetmoment plaatsvinden om je huidige topsportstatus te checken. Bij opzegging dien je dit altijd te melden bij zowel de woningcorporatie als SportUtrecht. Graag horen wij het ook als jzelf al huisvesting gevonden hebben.

Inschrijven woningbouwverenigingen

Ben je student? Schrijf je dan ook alvast in bij de SSH en WoningNet. Als je geen student bent is het een aanrader om je alvast in te schrijven bij WoningNet. Hoe langer je ingeschreven staat bij deze woningcorporaties, des te hoger je op de wachtlijst komt te staan. Ben je van plan om in Utrecht te blijven wonen nadat je topsportstatus is komen te vervallen, dan sta je al hoger op de lijst en hebben ze eerder een woning voor jou ter beschikking.

Huurtoeslag

Als je op jezelf gaat wonen kun je ook huurtoeslag aanvragen bij de belastingdienst, maar daar zitten wel een aantal regels aan verbonden.  Hoe werkt huurtoeslag? 

https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2021/09/balk-2.png

@copyright SportUtrecht 2022

Top