EXPERTISES

Wij werken met verschillende experts samen om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden als het aankomt op onderstaande onderwerpen.

Medisch
Goede medische begeleiding is van groot belang voor topsporters. Wij werken samen met een aantal experts op dit gebied die je kunnen helpen bij een blessurevrije loopbaan.
Voeding
Beschik jij over voldoende basiskennis en vaardigheden op het gebied van goede voeding als topsporter? En geldt dit ook voor jouw directe omgeving? Gespecialiseerde voedingsdeskundigen kunnen hierbij helpen.
Fysiek
Welke factoren zijn van belang voor goede prestaties, belastbaarheid, blessureherstel- en preventie? Leer over o.a. kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, mobiliteit en stabiliteit (Strength & Conditioning).
Prestatiegedrag
Ben jij je bewust wat je wilt bereiken op sportgebied en hoe ga je dit aanpakken? Denk hierbij om bewustwording, zelfreflectie en het sturen op het eigen handelen. Wanneer jij als sporter weet wat je wilt, ben je gemotiveerder om jouw doel te bereiken.
Anti-doping
Als sporter moet je je bewust zijn van alle dopingregels, dopingcontroles en risico’s voor onbewust dopinggebruik. Door middel van voorlichting kunnen wij je hierbij helpen. Dit kan via je sportbond of via de regionale topsportorganisaties.

Meer informatie? (06) 25 02 49 49 | rune.massing@sportutrecht.nl Rune Massing
adviseur topsport & talentontwikkeling

https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2021/09/balk-2.png

@copyright SportUtrecht 2022

Top