Opleiding ‘Besturen met impact’

02/10/2020

De rol van bestuurder wordt in een veranderende samenleving steeds uitdagender en complexer. Dat vraagt veel van een bestuurder, maar het stelt de bestuurder ook in staat om in een uitdagende leeromgeving een enorme stap te zetten in zijn of haar persoonlijke groei.

Met de opleiding ‘’Besturen met impact’’ biedt SportUtrecht bestuurders van sportclubs de mogelijkheid aan om jou als persoon te ontwikkelen, zodat je effectiever bent in jouw rol als bestuurder. Enerzijds door je kennis en vaardigheden te vergroten en anderzijds door handreikingen te bieden voor de uitdaging waar jij voor staat.

Het programma van de opleiding is opgebouwd langs de thema’s: persoonlijk leiderschap, strategisch besturen, verbinden en maatschappelijk ondernemerschap.

In totaal zijn er vier avondbijeenkomsten, te weten 9 maart 2021, 30 maart 2021, 13 april 2021 en 11 mei 2021.

De opleiding wordt kosteloos aangeboden vanuit de services van het Nationale Sportakkoord.

Update 5 januari 2021: De opleiding zit momenteel vol. Verenigingen kunnen zich nog aanmelden en komen op de wachtlijst te staan. Verenigingen die op de wachtlijst komen worden t.z.t. benaderd wanneer er een mogelijke volgende opleiding ‘besturen met impact’ wordt aangeboden.

Neem voor meer informatie contact op met Mylène Faas via: mylene.faas@sportutrecht.nl of 06-21439255

@copyright SportUtrecht 2018

Top