accomodatie1
accomodatie3
accomodatie4
accomodatie5

ACCOMMODATIES

Een goede accommodatie is voor sportverenigingen en clubs van groot belang en vraagt het hele jaar door aandacht. Wij kunnen je helpen bij het opstellen van goed structureel beleid maar bieden ook oplossingen op maat. Bijvoorbeeld bij begeleiding van verbouwingen, verhuizingen en fusies.
Belangrijk: lees hier het laatste nieuws over bouw en onderhoud van sportaccommodaties en de aanschaf en onderhoud van sportmaterialen.

Duurzaamheid 
Wil je energiebesparende maatregelen nemen maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij hebben veel informatie voor je op een rij en een expert in huis.

Locatie huren en zaalverdeling
De meeste sportaccommodaties in Utrecht zijn in eigendom van de gemeente. Bekijk op sportstad-utrecht.nl het volledige overzicht. Wil je meer weten over de zaalverdelingscriteria? Lees alles over de ZVC werkwijze en leidraad.

Ruimte nodig?

Wil je een ruimte huren in een sport- of welzijnsaccommodatie van de gemeente Utrecht? Dit kan via het verhuurloket.
Zijn de ruimtes via het verhuurloket niet wat je zoekt? Of wil je een eigen ruimte aanbieden voor (sport)activiteiten? Dit kan via het makelpunt.
SportUtrecht inventariseert welke verenigingen vergaderruimtes beschikbaar willen stellen aan verenigingen zonder eigen accommodatie. Heeft jouw vereniging ruimte beschikbaar? Geef dit dan door via info@sportutrecht.nl.

Meer informatie? 030- 284 07 70 | judith.dekeijzer@sportutrecht.nl Judith de Keijzer, manager sportclubs (a.i.)

https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2018/12/balk.png

@copyright SportUtrecht 2018

Top