accomodatie1
accomodatie3
accomodatie4
accomodatie5

ACCOMMODATIES

Een goede accommodatie is voor sportverenigingen en clubs van groot belang en vraagt het hele jaar door aandacht. Wij kunnen je helpen bij het opstellen van goed structureel beleid maar bieden ook oplossingen op maat. Bijvoorbeeld bij begeleiding van verbouwingen, verhuizingen en fusies.
Belangrijk: lees hier het laatste nieuws over bouw en onderhoud van sportaccommodaties en de aanschaf en onderhoud van sportmaterialen.

Duurzaamheid 
Wil je energiebesparende maatregelen nemen maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij hebben veel informatie en hebben tevens een expert in huis.

Locatie huren en zaalverdeling
De meeste sportaccommodaties in Utrecht zijn in eigendom van de gemeente. Bekijk op sportstad-utrecht.nl het volledige overzicht. Wil je meer weten over de zaalverdelingscriteria? Lees dan hieronder alles over de werkwijze van de Zaalverdelingscommissie (ZVC) .

Ruimte nodig?

  • SportUtrecht inventariseert welke verenigingen vergaderruimtes beschikbaar willen stellen aan verenigingen zonder eigen accommodatie. Heeft jouw vereniging ruimte beschikbaar? Geef dit dan door via info@sportutrecht.nl.
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2021/09/balk-2.png

@copyright SportUtrecht 2022

Top