Aangepast sportenOnze consulenten

Femke en Els zijn onze consulenten aangepast sporten. Zij helpen je op weg naar een geschikte sport– of beweegactiviteit en geven gratis sportadvies op maat. Femke adviseert ook sportclubs over nieuw en bestaand aanbod en de mogelijkheden.
Petra is buurtsportcoach Sport Heroes en zet zich in om meer kinderen in het speciaal onderwijs te laten sporten. Professionals binnen zorg en welzijn of onderwijs kunnen een cliënt doorverwijzen naar onze collega’s of zelf contact opnemen voor meer informatie. 

https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2018/11/Femke.jpg

Consulent aangepast sporten jeugdFemke Cordova Bellido

femke.cordova@sportutrecht.nl

06 – 19 49 94 50

https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2019/02/ElsDuijn.png

Consulent aangepast sporten volwassenenEls Duijn

els.duijn@sportutrecht.nl

06 – 26 21 63 07

https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2018/11/Petra-1.jpg

Buurtsportcoach Sport HeroesPetra Kühr

petra.kuhr@sportutrecht.nl

06 – 52 37 25 03

Aangepast sporten in de gemeente UTRECHT

Wij vinden het belangrijk dat ook mensen met een beperking kunnen sporten! Sporten is belangrijk voor de gezondheid, draagt ook bij aan het opdoen van sociale contacten en is goed voor je zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking zijn er in Utrecht veel mogelijkheden; meer dan 70 sportaanbieders bieden aangepast sportaanbod aan. Daarnaast kan je soms gewoon terecht bij de reguliere trainingen of lessen. Op Sportstad-Utrecht.nl vind je een compleet en actueel overzicht van het aangepast sportaanbod in Utrecht. Wil je weten wat er buiten Utrecht te doen valt, kijk dan op Uniek-Sporten.nl 

Over Sport Heroes

Sport Heroes is het landelijke sportstimuleringsprogramma binnen het speciaal onderwijs en onderdeel van Stichting Special Heroes Nederland . Het feit dat kinderen en jongeren in het speciaal onderwijs minder sporten dan kinderen in het reguliere onderwijs is aanleiding geweest voor de ontwikkeling van het programma. Het doel is de sport- en beweegparticipatie te vergroten door de leerlingen zelf te laten ervaren hoe leuk sport en bewegen is. In het programma staan de leerlingen en hun sportwensen centraal. Via een vaste methodiek krijgen leerlingen kennismakingsactiviteiten aangeboden van lokale sportaanbieders.  

De buurtsportcoach Sport Heroes is in Utrecht actief op de Herderscheeschool, Auris Fortaal, Kentalis College Utrecht en het Stip VSO.

https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2019/01/specialheroes.png

Netwerk Sport op Maat

SportUtrecht coördineert het netwerk Sport op Maat. Utrecht Sport op Maat is een netwerk van organisaties met het gezamenlijke doel om Utrechters met een functiebeperking te helpen bij het vinden van, en meedoen aan leuk, passend sportaanbod. Het netwerk zet zich daarom óók in voor het vergroten en verbeteren van het aangepast sportaanbod in Utrecht. De organisaties binnen Sport op Maat hebben elk hun eigen specialiteiten en activiteiten. Meer informatie hierover vind je op de websites van de organisaties.

https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2018/10/abrona-logo.png
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2018/10/de-wilg-logo-2012-basis.png
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2018/10/dehoogstraat-revalidatie.png
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2018/10/special-heroes.png
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2018/10/wkz.png
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2018/10/gemeente-utrecht.png
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2018/10/sportutrecht.png
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2018/12/balk.png

@copyright SportUtrecht 2018

Top