NieuwsThema Meet-Up ”De verbindende club”

25/05/2023
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2023/05/Kopie-van-SportUtrecht_nieuwsbericht_template-2-1-1280x640.png

Thema Meet-Up ''De verbindende club !

Sportaanbieders in Utrecht zijn net als in het hele land van grote maatschappelijke waarde. Week in, week uit zorgen jullie sportaanbieders samen met overwegend vrijwilligers ervoor dat er een groot sport- en beweegaanbod beschikbaar is waar vele Utrechters met plezier gebruik van maken. 

In Utrecht zijn er meerdere sportaanbieders die zich ook inzetten om de stad nog een beetje mooier te maken. Bijvoorbeeld door het realiseren van aanbod voor speciale doelgroepen in samenwerking met wijkpartners, een goed doel omarmen, leer-/werkplekken te creëren of de club open te stellen voor huiswerkbegeleiding of naschoolse opvang. Er is veel mogelijk als je goed in kaart brengt wat er speelt in de wijk. Een nieuwe maatschappelijke verbinding kan veel opleveren voor de club. Denk aan nieuwe contacten en misschien wel nieuwe leden en vrijwilligers. Het geeft de leden van de club een hoop voldoening en een plek om trots op te kunnen zijn. Daarnaast kweekt het ook goodwill in de stad en vele clubs kunnen het goede voorbeeld nemen. Graag nodigen wij je daarom uit voor de SportUtrecht Thema Meet-Up over ”De verbindende club” op 21 juni van 19:30 tot 21:30 uur.

Programma

In deze Thema Meet-Up gaan we met elkaar in gesprek over hoe we deze kansen het beste kunnen benutten. We lichten toe welke rol SportUtrecht hierin kan hebben en hebben daarnaast een aantal sportaanbieders uitgenodigd om een beeld te schetsen over wat zij doen voor hun club. Ze geven aan wat ze doen, hoe ze het hebben aangepakt en het belangrijkste: wat het hen heeft opgeleverd.

Met deze inspiratiebronnen gaan jullie in kleine groepjes uiteen en aan de slag met wat het voor julie club kan betekenen. Wat speelt er in de wijk, zijn er al organisaties waar de samenwerking mee aangegaan kan worden en waar zit de energie binnen de club? Na deze avond zijn jullie als club klaar om hierin de volgende stap in te zetten!

Er zal ruimte zijn voor het bespreken van voorbeelden uit de praktijk en voor vragen aan de spreker. Schrijf je dus snel hier in want VOL= VOL! De inschrijving sluit op 14 juni 2023. Per club is plek voor maximaal vier deelnemers.
Wanneer: 21 juni 2023
Tijd: 19:15 – 21:30. Inloop met koffie en thee vanaf 19:00 uur. We sluiten af met een netwerkborrel.
Locatie: Kantoor SportUtrecht in Stadion Galgenwaard, Herculesplein 209, 3584 AA Utrecht
Parkeren: Dit kan gratis bij sportpark Maarschalkerweerd op Laan van Maarschalkerweerd 14,
3585 LJ Utrecht
Neem voor meer informatie contact op met Eline Brand via eline.brand@sportutrecht.nl.

Kijk hier voor meer informatie

Vragen of hulp nodig?
Neem dan contact op met:

Eline Brandeline.brand@sportutrecht.nl

@copyright SportUtrecht 2022

Top