NieuwsDe mooiste lentewandeling beleef je samen!

24/05/2023
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2023/05/Kopie-van-SportUtrecht_nieuwsbericht_template-1-1280x640.png

Gezellig, gezond en groen: de mooiste lentewandeling beleef je samen!

Stichting Gezond Natuur Wandelen brengt buurtgenoten samen met een wekelijks uurtje wandelen door het groen. Op meer dan 120 locaties door heel het land, sluiten steeds meer nieuwe mensen aan. Ook in Utrecht,waar de natuur zich juist nú van haar mooiste kant laat zien.

Omdat samen wandelen gezelliger is, verzorgt Stichting Gezond Natuur Wandelen op steeds meer plekken wekelijkse wandelingen van een uur in een rustig tempo. Vaste tijd, vast vertrekpunt en nog gratis ook.

Omdat samen wandelen gezelliger is, verzorgt Stichting Gezond Natuur Wandelen op steeds meer plekken wekelijkse wandelingen van een uur in een rustig tempo. Vaste tijd, vast vertrekpunt en nog gratis ook. Wie aanhaakt beleeft de lente met andere ogen. Juist doordat je met een groep bent, zie je meer. En na afloop kan je jouw belevenissen delen tijdens een gezellig kopje koffie of thee.

“Gezelligheid is het gezondste van onze wandelingen.” – Wandelbegeleider Stichting Gezond Natuur Wandelen

Enthousiaste wandelgroep in Utrecht
Op tal van plaatsen in Nederland, kan je meewandelen in een rustig tempo. Ook in Utrecht, waar bewoners samen op pad gaan om het groen in de buurt én elkaar beter te leren kennen. Elke woensdag wandelen we in Oud-Amelisweerd tussen 10 en 11 uur. Onze wandelingen zijn gratis en je kunt zonder aanmelden een keer mee wandelen. Kijk voor deze en andere wandelingen op onze website. En lijkt het je leuk om zelf de wandelgroep in Utrecht te begeleiden? Neem dan contact op via onze website.

De gratis wandelingen van Gezond Natuur Wandelen in Utrecht worden mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds en Brentano’s Steun des Ouderdoms.

Kijk hier voor meer informatie

@copyright SportUtrecht 2022

Top