NieuwsMooie opkomst bij 030 Sport Meet-up

01/10/2022
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2022/10/sportmeetup-e1665071777771-1280x697.jpeg

Geslaagde eerste 030 Sport Meet-up

Dinsdag 20 september – tijdens De Beweegweek – vond de eerste 030 Sport Meet-up van dit sportseizoen plaats. In de aula van Sportcollege ROC Midden Nederland kwamen ruim 100 gasten bijeen voor deze avond die in het teken stond van ontmoeting en inspiratie.

Vincent Luijendijk verzorgde de warming-up en prikkelde iedereen om na te denken over de ambitie ‘Gezond Stedelijk Leven’ en vooral wat dit betekent voor het maken van keuzes in een stad als Utrecht. Tijdens het daaropvolgende tafelgesprek met vaste tafelgast wethouder Sport Eva Oosters was er aandacht voor de thema’s veilig sportklimaat, professionalisering en de kracht van de sportclub in de wijk. De bestuurders en experts die aanschoven kwamen met mooie inzichten, stof tot nadenken en handvatten om met deze onderwerpen aan de slag te gaan.

Bekijk hieronder de aftermovie van deze eerste 030 Sport Meet-up.

Graag tot ziens op een van onze volgende events – zie hiervoor onze agenda.

Heb jij een goed idee voor (inhoud van) de volgende 030 Sport Meet-up? Laat dit weten via 030sport-meetup@sportutrecht.nl

@copyright SportUtrecht 2022

Top