NieuwsberichtNLDoet: 11 & 12 maart

01/02/2022
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2022/02/NLDoet2022.png

NL Doet: welke klus laat jij klaren?

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Meedoen
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven, waaronder ook sportclubs. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Voor sportorganisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Heeft jouw sportclub een leuke klus? Kan de kantine een opknapbeurt gebruiken of de kleedkamers een likje verf? Een aantal Utrechtse sportverenigingen hebben NL Doet al aangegrepen om aantal klussen te laten klaren.

In aanloop naar het 25-jarig jubileumjaar van de inline schaatshockeyclub zijn vrijwilligers nodig voor o.a. schilderwerk, opruimen en schoonmaken om het onderkomen van de club tip top in orde te krijgen.
Het Odensehuis - waar mensen met beginnende dementie verblijven - zoekt vrijwilligers die kunnen helpen met bouwen van een fietsenhok waar de duofiets gestald kan worden.
De speeltuin kan vrijwilligers gebruiken voor onder meer het verven van het fietsenhok verven en klusjes in de tuin.

Heb jij een een klus waar je vrijwilligers voor kan gebruiken?

@copyright SportUtrecht 2022

Top