NieuwsberichtLagere energierekening voor SVE

15/12/2021
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2021/12/energie-besparen.png

Lagere energierekening voor SVE

Tafeltennisclub SVE werkt al sinds 2015 aan het verduurzamen van de eigen sporthal. En met mooie resultaten. De club heeft de elektriciteit naar minder dan een kwart verminderd door ledverlichting in de hal en zonnepanelen op het dak. SportUtrecht heeft de club hierbij geholpen met een energiescan en een constructieonderzoek van het dak. Ook op gasverbruik heeft de club flink bespaard, dankzij isolatie en verbeterde ventilatie, in combinatie met een flinke renovatie. SportUtrecht heeft geadviseerd over de financiering van de verbouwing en verduurzaming, zodat de club al met al de exploitatielasten van de hal flink heeft verlaagd.

Wil je meer weten over ’het thema accommodaties en verduurzaming? Neem dan contact op met:

https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2021/12/2021-12-Infographic-SVE-pdf.jpg

@copyright SportUtrecht 2022

Top