NieuwsberichtDe Beweegweek 2021

10/11/2021
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2021/11/BeweegweekItem2021.jpg

De Beweegweek 2021

Op 17 september 2021 begon De Beweegweek in Utrecht. 10 dagen lang werd er aandacht gelegd op mensen in beweging krijgen. Maar juist ook de verschillende aanbieders van sport de mogelijkheid geven om hun activiteit te organiseren of open te zetten om nieuwe leden te trekken.  

Met meer dan 300 activiteiten van ongeveer 80 aanbieders is er een geweldig divers programma neergezet. Waarin extra aandacht was voor de doelgroep jongeren, maar de andere Utrechters ook zeker niet vergeten werden. Zo kon er onder meer mee worden gedaan aan hockey, dans, padel, calisthenics, tafeltennis, 3*3 basketball, taekwondo, fitness en nog veel meer! Een aantal sportaanbieders hebben nieuwe leden mogen verwelkomen.  Desondanks louter positieve reacties na afloop van de week. 

bewegen is belangrijk en dat dit in zo’n week extra aandacht krijgt is goed, daarom doen wij er ook graag aan mee”

Geniet met onderstaande aftermovie ook nog even na van alles wat er in deze week te beleven viel.  Van de aftrap met kidsmarathon, tot de Sport & Cultuurdagen….en ???  

De Beweegweek Utrecht bracht iedereen in beweging. #beterinbeweging 

Video Beweegweek 2021

Benieuwd naar de sportmogelijkheden in Utrecht? Kijk dan hier

@copyright SportUtrecht 2022

Top