NieuwsberichtSportaanbod Sportzomer en/of Beweegweek

02/07/2021
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2021/07/SU_sportzomer.jpg

Sportaanbod organiseren tijdens Utrechtse Sportzomer en/of Beweegweek

Na een lange & onzekere periode mogen we eindelijk weer sporten en bewegen! Om dit te vieren en Utrechters weer in beweging te krijgen willen we sportclubs graag de mogelijkheid bieden om wervings- en kennismakingsactiviteiten in de wijk te organiseren. Met behulp van een stimuleringsbudget kunnen Utrechtse sportaanbieders tussen 12 juli en 26 september sportactiviteiten in de openbare ruimte, op de sportclub of in het buurtcentrum organiseren.

Wat is er mogelijk:
De mogelijkheid is er om activiteiten voor kinderen (4-12 jaar), jongeren (12-17 jaar) en jongvolwassenen (18-27 jaar) te organiseren. Per activiteit is een bedrag van €50 (incl. btw) beschikbaar en er kunnen maximaal zes activiteiten worden georganiseerd.

Wil je activiteiten organiseren voor de doelgroep boven de 27 jaar? Neem dan ook contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Het budget is te gebruiken voor de uitvoering van activiteiten om nieuwe leden te werven. Zie hieronder de overige voorwaarden:

Voorwaarden:

  • Het aanbod is gratis voor deelnemers.
  • Na afloop van de activiteiten wordt een korte, maar inhoudelijke verantwoording gevraagd betreft de activiteiten.
  • Graag ontvangen wij enkele foto’s van de activiteit. Deze kunnen wij gebruiken ter promotie.
  • De verantwoordelijkheid voor de promotie van de activiteit ligt bij de sportaanbieder.
  • Tijdens de activiteit worden de coronaregels in acht genomen.

Ben je geïnteresseerd en wil jij in de zomervakantie sportaanbod organiseren om nieuwe leden te werven?

Neem dan contact op met Lucas Bosch en/of Patrick BruggemanZij staan voor je klaar om mee te denken en alle vragen te beantwoorden.

https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2021/08/arrow-3.png

De Utrechtse Beweegweek

17 t/m 26 september

De Sportzomer loopt naadloos over in de Utrechtse Beweegweek van 17 t/m 26 september.

Deze week aan het begin van het sportseizoen is een mooie kick-start om alle Utrechters weer aan het sporten en bewegen te krijgen! Sportaanbieders en partners zijn daarom van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten bij deze campagne. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een openlesweek, organiseer samen met een andere sportaanbieder of wijkpartner een activiteit, laat een topsporter een clinic verzorgen of probeer nieuw aanbod uit.

Wil je iets organiseren? Samenwerken? Of heb je andere ideeën? Neem contact op!

@copyright SportUtrecht 2022

Top