NieuwsberichtSportaanbod organiseren tijdens de Utrechtse sportzomer

02/07/2021
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2021/07/SU_sportzomer.jpg

Sportaanbod organiseren tijdens de Utrechtse sportzomer

Na een lange & onzekere periode mogen we eindelijk weer sporten en bewegen! Om dit te vieren en Utrechters weer in beweging te krijgen willen we sportclubs graag de mogelijkheid bieden om wervings- en kennismakingsactiviteiten in de wijk te organiseren. Met behulp van een stimuleringsbudget kunnen Utrechtse sportaanbieders tussen 12 juli en 26 september sportactiviteiten in de openbare ruimte, op de sportclub of in het buurtcentrum organiseren.

Wat is er mogelijk:
De mogelijkheid is er om activiteiten voor kinderen (4-12 jaar), jongeren (12-17 jaar) en jongvolwassenen (18-27 jaar) te organiseren. Per activiteit is een bedrag van 50 euro inclusief btw beschikbaar en er kunnen maximaal 6 activiteiten worden georganiseerd.  Wil je activiteiten organiseren voor de doelgroep boven de 27 jaar? Neem dan ook contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Het budget is te gebruiken voor de uitvoering van activiteiten om nieuwe leden te werven. Zie hieronder de overige voorwaarden:

Voorwaarden:

  • Het aanbod is gratis voor deelnemers.
  • Na afloop van de activiteiten wordt een korte, maar inhoudelijke verantwoording gevraagd betreft de activiteiten.
  • Graag ontvangen wij enkele foto’s van de activiteit. Deze kunnen wij gebruiken ter promotie.
  • De verantwoordelijkheid voor de promotie van de activiteit ligt bij de sportaanbieder.
  • Tijdens de activiteit worden de coronaregels in acht genomen.

Ben je geïnteresseerd en wil jij in de zomervakantie sportaanbod organiseren om nieuwe leden te werven? Vul dan de aanmeldlink in en SportUtrecht neemt contact met je op. Heb je nog vragen over de Utrechtse sportzomeractiviteiten, neem dan contact op met Lucas Bosch (lucas.bosch@sportutrecht.nl) of Patrick Bruggeman (patrick.bruggeman@sportutrecht.nl)

@copyright SportUtrecht 2018

Top