NieuwsberichtVacature lid Raad van Toezicht

30/06/2021
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2020/03/NOCNSF-Samenwerken-bestuurders.png

SportUtrecht zoekt een nieuw lid van de Raad van Toezicht en tevens voorzitter van de auditcommissie.

De RvT houdt toezicht op het beleid van SportUtrecht en de algemene gang van zaken van de stichting. De persoon die invulling gaat geven aan de vacante positie in de RvT, wordt tevens voorzitter van de auditcommissie. Daarmee zijn we op zoek naar een ervaren toezichthouder, met financiƫle achtergrond.

Graag ontvangen wij sollicitaties voor 5 augustus via rvt@sportutrecht.nl. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Querian Eijgensteijn, secretaris van de Raad van Toezicht via querian.eijgensteijn@sportutrecht.nl.

@copyright SportUtrecht 2018

Top