NieuwsberichtNL Doet: 28 & 29 mei

08/04/2021
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2019/12/nl-doet2.jpg

NL Doet: welke klus laat jij klaren?

Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Meedoen
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven, waaronder ook sportclubs. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Voor sportorganisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Heeft jouw sportclub een leuke klus? Kan de kantine een opknapbeurt gebruiken of de kleedkamers een likje verf? Een aantal Utrechtse sportverenigingen hebben NL Doet al aangegrepen om aantal klussen te laten klaren.

Dit tennispark op Rijnvliet heeft meerdere klussen op de lijst gezet, zoals ophogen ingezakte tegels, repareren banden rondom de tennisbanen, opruimen van groenafval, tuinwerkzaamheden.
De URB zoekt vrijwilligers voor diverse klussen zoals boten schoonmaken en onderhoud aan boten en botenhuis.
De tennisclub kan vrijwilligers goed gebruiken bij opknapbeurt van clubhuis - waaronder schoonmaken en schilderen clubhuis, bevestigen nieuwe toiletpot en kraantje - en het groen rondom de banen - schoffelen en plantjes plaatsen.
De inline hockeyvereniging kan hulp gebruiken bij het tip top in orde maken van hun accommodatie zodat ze startklaar zijn voor het zomerseizoen.

Heb jij een een klus waar je vrijwilligers voor kan gebruiken?

@copyright SportUtrecht 2022

Top