NieuwsberichtUtrechtse sporticonen verenigen de krachten in Sportcampus

23/09/2020
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2020/09/Sportcampus.png

Kies je favoriete naam voor de Sportcampus Utrecht

De Utrechtse sporticonen FC Utrecht, SV Kampong, Hellas, UZSC en VV Utrecht lanceerden begin oktober de Sportcampus Utrecht. Een sportcampus die past bij de ambities van de clubs en de stad. Inwoners van Utrecht en omstreken konden tot 4 oktober namen inzenden voor deze nieuwe sportieve plek aan de oostkant van Utrecht. Uit ruim 600 namen heeft de jury een selectie van 20 gemaakt. Stem nu op jouw favoriet!

Overweldigend waren de reacties en de aandacht voor de Sportcampus. Ruim 600 creatieve, originele namen werden verzonnen en ingestuurd. De jury heeft een selectie gemaakt van 20 namen, waar tot 17 oktober op gestemd kan worden.

De Top 20 van de namen waarop gestemd kan worden ziet er als volgt uit (willekeurige volgorde):

’t Hart / Campus Invictus / De Droom / De Kruising / Dominance / Fifth Avenue / Futurum / Heldenwaard / Het Sportkwartier / Maarschalkerweerd / Magnum Opus / SportcampUs / Sportcampus Utrecht United / Sporthart Utrecht / Topsport Campus Utrecht / Traiectum / U-nited / Utrecht Sport Park / De Pitch / Het Hard.

Kies jouw favoriet en bepaal mede wie er met de hoofdprijs van €2500 vandoor gaat. Op 19 oktober wordt de winnaar en dus de naam van Sportcampus Utrecht bekend gemaakt.

@copyright SportUtrecht 2022

Top