NieuwsberichtPraat mee 7 oktober over aangepast sporten

16/09/2020
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2020/09/aangepastsporten.png

Op woensdag 7 oktober willen deĀ gemeente Utrecht en SportUtrecht graag in gesprek met sporters, verzorgers en sportaanbieders over de toegankelijkheid en communicatie met betrekking tot aangepast sporten.

Jan Willem Spiering en Ien van der Waal (gemeente Utrecht) en drie consulenten van Aangepast Sporten bij SportUtrecht organiseren samen deze bijeenkomst waarin zij graag horen hoe de huidige situatie is op de club, wat er verbetert kan worden of welke goede ervaringen je hebt die mogelijk voor anderen weer waardevol kunnen zijn.

Verder willen Femke, John en Petra (consulenten SportUtrecht) graag de ervaringen horen met betrekking tot de communicatie. Bereikt de communicatie de sportaanbieder of sporter wel, wat kan SportUtrecht daarin verbeteren en is alle informatie makkelijk te vinden?

Kortom, de tips en tops delen met sportaanbieders, sporters, gemeente en SportUtrecht met als doel om verbeteringen door te voeren.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 18.45 – 19.00 uur: ontvangst met koffie en thee.
  • 19.00 – 19.15 uur: gezamenlijke opening.
  • 19.15 – 20.00 uur: gespreksronde 1: toegankelijkheid of communicatie aangepast sporten.
  • 20.00 – 20.15 uur: korte wissel pauze.
  • 20.15 – 21.00 uur: gespreksronde 2: toegankelijkheid of communicatie aangepast sporten.
  • 21.00 – 21.15 uur: afsluiting

Wil jij jouw ervaringen delen en helpen aan toegankelijkheid en communicatie met betrekking tot aangepast sporten? Meld je dan aan via de agenda en we zien je graag op 7 oktober. bij SportUtrecht (ingang noord van het stadion Galgenwaard). Aanmelden is verplicht. Er is maximaal plaats voor 20 personen.

@copyright SportUtrecht 2022

Top