NieuwsberichtWebinars over communicatie, financiën en ledenbinding

17/06/2020
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2020/06/slice1.jpg

Webinars over communicatie, financiën en ledenbinding

Alhoewel het sociale- en verenigingsleven weer langzaam op gang komt heeft het coronavirus de wereld nog steeds in zijn greep. Op sportxccommodaties wordt weer langzaamaan gesport, rekening houdend met het nieuwe normaal van de anderhalve meter samenleving. Bestuursleden worden, in deze situatie, dan ook geconfronteerd met veel nieuwe uitdagingen. Op basis van de opgehaalde behoefte organiseert NOC*NSF samen met partner van het verenigingsleven, de Rabobank, in de maanden juni en juli een aantal gratis toegankelijke webinars over de onderwerpen communicatie, financiën en ledenbinding. Deze webinars worden aangeboden vanuit de services van het Sportakkoord. Deze services zijn erop gericht om sportaanbieders structureel te versterken.

Ga voor meer informatie en overzicht van data van deze webinars naar: https://www.sportakkoordutrecht.nl/evenement/webinars/

@copyright SportUtrecht 2021

Top