NieuwsberichtSport & cultuur tas

03/04/2020
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2020/03/sportcultas.png

Sport & cultuur tas voor Thuis voor kinderen in Utrecht Stad!

Heel het land ligt stil. Naast scholen die dicht zijn, is ook de vrijetijdsbesteding stilgevallen. De sport & cultuur makelaars van ZIMIHC & SportUtrecht hebben met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht de koppen bij elkaar gestoken om te kijken wat zij in deze bijzondere tijd voor kinderen kunnen betekenen. Samen hebben zij de Sport & Cultuur Tas voor Thuis ontwikkeld.

Sport & Cultuur Tas voor Thuis
De eerste versie van de Sport en Cultuur tas is ontwikkeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar en zit vol met sportieve en culturele activiteiten. De tas is geheel gratis en bedoeld voor gezinnen, waar laptops of thuisonderwijs niet vanzelfsprekend zijn. Laat staan een PlayStation om even lekker te gamen of een boek om even de gekke situatie te kunnen ontvluchten. De tas zit vol materialen met ‘analoog’ aanbod wat zonder wifi en laptop uit te voeren is. Al het materiaal in de tas draagt bij aan de creatieve én sportieve ontwikkeling van de kinderen.

Help ook mee!
De eerste lading tassen van 200 stuks is inmiddels vergeven. Er is veel vraag naar meer Sport & Cultuur tassen in verschillende leeftijdscategorieën. Om zoveel mogelijk kinderen te helpen en blij te maken, zijn donaties welkom en organisaties die willen samenwerken kunnen zich melden. Wil je helpen de tas voor alle kinderen mogelijk te maken? Stuur dan een mailtje naar sportencultuur@zimihc.nl of bel ons op: 06- 164 27 574.

@copyright SportUtrecht 2022

Top