NieuwsberichtUtrecht blijft in beweging!

20/03/2020
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2020/03/Utrecht-blijft-in-beweging-bericht.png

Alternatieve sportmogelijkheden tijdens coronaquarantaine

De ontwikkelingen rondom het coronavirus legt ook de Utrechtse sportwereld plat. Conform de landelijke richtlijnen is de maatregel genomen om sportactiviteiten en evenementen niet door te laten gaan. Het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven. Sportaccommodaties zijn gesloten en de trainingen op de sportclubs zijn afgelast.

Uiteraard gaat Utrecht niet bij de pakken neerzitten. Zo zijn er al diverse alternatieve manieren gespot om de Utrechters in beweging te brengen. Topsporters bedenken sportieve challenges, buurtsportcoaches maken filmpjes van online beweeglessen en sportverenigingen geven hun leden “huiswerk” om fit te blijven.

Op deze pagina hebben we een leuke verzameling van deze online sportmogelijkheden op een rijtje gezet. Deze zullen we ook delen via onze Facebookpagina en Twitter met #sportutrechtinbeweging.

Ongetwijfeld zit er iets bij voor jou. Kijk snel verder.

@copyright SportUtrecht 2022

Top