decemberNL Doet: 13 & 14 maart

09/12/2019
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2019/12/nl-doet2.jpg

NL Doet: welke klus laat jij klaren?

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Meedoen
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven, waaronder ook sportclubs. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Voor sportorganisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Heeft jouw sportclub een leuke klus? Kan de kantine een opknapbeurt gebruiken of de kleedkamers een likje verf? De Utrechtse Reddingsbrigade heeft deze actie aangegrepen om voor hun project verduurzaming een aantal klussen te klaren.

Heb jij een een klus waar je vrijwilligers voor kan gebruiken?
Meld deze dan aan op https://www.nldoet.nl/meld-je-klus-aan en doe mee!

@copyright SportUtrecht 2018

Top