Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; RSS_Import has a deprecated constructor in /home/sportutre/domains/sportutrecht.nl/public_html/wp-content/plugins/rss-importer/rss-importer.php on line 43

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WP_Categories_to_Tags has a deprecated constructor in /home/sportutre/domains/sportutrecht.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcat2tag-importer/wpcat2tag-importer.php on line 31
Ondertekening RTC Waterpolo – www.sportutrecht.nl
 

oktoberOndertekening RTC Waterpolo

16/10/2019
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2019/10/foto-4.jpg

Op zondagmiddag 13 oktober werd voorafgaand aan het Europees Kwalificatie Toernooi Waterpolo in het Utrechtse Zwembad de Krommerijn een overeenkomst ondertekend tussen de KNZB en het Regionaal Talentcentrum Waterpolo Midden Nederland. In het bijzijn van het bestuur RTC-Midden, directeur topsport André Cats en programmadirecteur Edwin Hoogerwerf namens de KNZB, topsportadviseurs Amarens Genee en Rune Massing van SportUtrecht en de sporters vond dit plaats. Het RTC-Midden is het 7e officieel erkende trainingscentrum waar talenten school en waterpolo combineren. De komende tijd zal het RTC samen met SportUtrecht verder gaan professionaliseren.

Lees hier meer informatie over regionale talentcentra.

@copyright SportUtrecht 2018

Top