NieuwsberichtUtrechtse Waterlinie Wandeltocht

01/10/2019
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2019/10/FortHoofddijk02.jpg

Utrechtse Waterlinie Wandeltocht

De eerste Utrechtse Waterlinie Wandeltocht op 19 oktober aanstaande belooft een spectaculair evenement te worden. Wandel langs ruige, imposante forten met elk een uniek verhaal en laat je overdag en in avond verrassen door een groen en waterrijk natuurgebied. Geniet van divers entertainment en van heerlijke hapjes en drankjes uit de streek. Wandel mee en ontdek de prachtige Utrechtse natuur en geschiedenis!

De routes
De Stellingroute (37,5 km), Zuidelijke route (25 km) en Noordelijke route (20 km overdag) starten en finishen bij Station Utrecht Centraal op het Jaarbeursplein.
De Bunkerroute (17,5 km) en de DiaBeatit route (12,5 km) starten en finishen bij de schitterende Botanische Tuinen die onderdeel zijn van de Universiteit Utrecht. De Tuinen zijn aangelegd op en rondom het 19de-eeuwse Fort Hoofddijk.

Wandel mee!
Wil je meer weten over de verschillende routes, de starttijden en locaties of wil je je direct inschrijven? Bezoek de website van de Waterlinie Wandeltocht: www.waterliniewandeltocht.nl

Diabetes Fonds
Het Diabetes Fonds heeft zich als goed doel verbonden aan de wandeltocht. Wandelen past in een gezond leven en verkleint de kans op diabetes type 2.

@copyright SportUtrecht 2022

Top