MeiBeNe Ladies Tour

28/05/2019
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2019/05/victor-xok-1600266-unsplash.jpg

Topwielrensters in actie tijdens BeNe Ladies Tour

Op donderdag 18 juli is de BeNe Ladies Tour in Utrecht Leidsche Rijn. Een bijzondere internationale wielerwedstrijd die de landsgrens over gaat. Grote kans dat toppers zoals Ellen van Dijk, Lorena Wiebes en Marianne Vos ook dit jaar meedoen.

Kans op eerste rang
Jij krijgt een unieke kans om de toppers van dichtbij in actie te zien, als vrijwillig evenementenverkeersregelaar gedurende de tijdrit. Je staat dan langs het parcours om alles in goede banen te leiden. Een plekje op de eerste rang. Het is mogelijk om je als tweetal aan te melden, dan proberen wij ervoor te zorgen dat je bij elkaar staat. Je komt tussen ongeveer 17 uur tot 21 uur in actie (exacte informatie volgt). Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via sport@utrecht.nl. Hier kun je ook terecht voor verdere vragen.  Zorg dat je er op tijd bij bent, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen. De uiterlijke aanmelddatum is 14 juni. Na aanmelding volgt een korte online cursus van slechts een uur. Met het certificaat dat je daarmee krijgt kun je je daarna een jaar lang bij andere sportevenementen of grote festivals als verkeersregelaar aanmelden.

>> Meer lezen over de BeNe Ladies Tour.

@copyright SportUtrecht 2021

Top