AprilPaul Verweel toernooi

29/04/2019
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2019/04/voetbal-jeugd.jpeg

Paul Verweel voetbaltoernooi

Op zaterdag 8 juni tussen 09:00 en 17:30 uur vindt het Paul Verweel Voetbaltoernooi plaats bij SV Vechtzoom in Utrecht Overvecht. SV Vechtzoom en USV Hercules organiseren het toernooi ter nagedachtenis aan de in 2018 overleden Paul Verweel die tot aan zijn overlijden in 2018 vele vrijwilligers- en bestuursfuncties heeft vervuld in de Utrechtse sportwereld. Paul Verweel was grondlegger van de Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Utrechtse universiteit, intensief betrokken bij diverse Utrechtse voetbalverenigingen en onder meer twaalf jaar voorzitter van de Utrechtse sportkoepel VSU en enige tijd vice-voorzitter van de amateurtak van de KNVB. Paul was tevens nauw betrokken bij de oprichting van SV Vechtzoom.

Het voetbaltoernooi is voor JO8 t/m JO12, MO9 en MO13 (half veld). Opbrengsten van het toernooi gaan naar KWF Kankerbestrijding. Er kunnen nog teams worden aangemeld voor dit toernooi (zie onderstaande link).

Meer informatie over het Paul Verweel voetbaltoernooi.
Meer informatie over het Paul Verweel Fonds lees je hier. 

@copyright SportUtrecht 2021

Top