AprilBeweegmaatjes on tour

29/04/2019
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2019/04/IMG-20190425-WA0004.jpg

Beweegmaatjes on tour

Tijdens de finale van het Utrechtste scholenvoetbal toernooi zette het Beweegmaatjes team zich enthousiast in om de jeugd kennis te laten maken met het zijn van een maatje. Bewapend met een bak vol ijsjes mochten de kinderen van de scholen een gratis ijsje komen halen. Onder één voorwaarde: alleen als je met een maatje kwam, de dubbellikker door midden brak en deelde met iemand. Al snel was iedereen druk bezig een maatje te zoeken: “wil jij mijn maatje worden?” De kinderen waren oprecht geinteresseerd, een geslaagde middag. Wie weet levert het over een aantal jaar nieuwe beweegmaatjes op.
Over Beweegmaatjes
Beweegmaatjes is een programma waarin wijkbewoners aan elkaar worden gematcht. Een zoekmaatje heeft om uiteenlopende redenen een maatje nodig. Een vrijwilliger wordt een beweegmaatje omdat hij of zij een gezonde leefstijl voor iedereen mogelijk wil maken. Samen gaan de maatjes wandelen, fietsen, of fitnessen met verschillende persoonlijke doelen als uitkomst. Een beweegmaatje is net dat duwtje in de rug om (weer) te gaan bewegen.

Meer weten over Beweegmaatjes? Hier vind je meer informatie.

@copyright SportUtrecht 2018

Top