FebruariGrieks bezoek voor UZSC

05/02/2019
https://www.sportutrecht.nl/wp-content/uploads/2019/02/waterpolo.jpg

01-02-2019 Grieks bezoek voor UZSC

UZSC waterpolojeugd hebben Griekse jeugd van Ydraikos op bezoek.

De UZSC jeugd heeft onlangs een uitwisseling met de Griekse jeugd van Ydraikos gehad. Bij deze driedaagse uitwisseling vond ook een toernooi plaatst gevonden. Hieraan deden twee teams van Ydraikos, twee teams van UZSC, een team van ZPC Watervlo en een team van de waterpoloschool uit Amersfoort mee. Het resultaat? Een middag met mooi waterpolo, veel plezier en veel leren van elkaar. Een spannende finale tussen Amersfoort en Ydraikos werd uiteindelijk gewonnen door de Griekse jeugd. Zij trainen nog twee dagen mee bij de jeugd van UZSC, waar zowel kinderen als trainers veel ervaring opdoen.

@copyright SportUtrecht 2018

Top