02-02-2018

Foto-expositie

In winkelcentrum Hoog Catharijne is tot en met eind maart een foto-expositie te zien van alle genomineerden voor de Sportprijs Utrecht 2017.

VSU huisfotograaf Ankie Hogewind heeft van alle genomineerden voor de Sportprijs Utrecht 2017 prachtige foto’s gemaakt. De foto's hebben een prominente plek gekregen midden in winkelcentrum Hoog Catharijne. Als je vanaf het CS richting Centrum loopt vind je de foto’s in de eerste hal. Kan niet missen. De expositie is niet alleen een mooi eerbetoon aan alle genomineerden: het dient ook een goed doel. Van alle foto’s wordt één exclusief exemplaar geveild: een foto in poster formaat met daarop een persoonlijke boodschap of handtekening van de genomineerde(n). De opbrengst van de veiling gaat naar het Paul Verweel Sportfonds.  

Bied mee!
Wil je ook bieden en kans maken om in het bezit te komen van een van die prachtige foto’s en daarmee een bijdrage leveren aan het nieuwe sportfonds? 
Stuur dan snel een mail naar info@sportutrecht.nl. De veiling is tot en met 1 april 2018 geopend. Bieders worden via de mail op de hoogte gehouden.