12-04-2018

Volley2018 in Utrecht: alle side events op een rij

Rondom het EK Beachvolleybal is er van alles te doen en te beleven in en om Utrecht met uiteraard een glanzende hoofdrol voor het volleybal. Er is voor ieder wat wils! Voor de ervaren volleyballer, de beginner, studenten, verenigingen, coaches, scheidsrechters en zelfs scholen! Kijk voor het complete aanbod op de website en kom zelf in actie of moedig jouw favoriet aan.


KOM ZELF IN ACTIE BIJ:

Voor de 14e keer organiseert USV Protos het 6x6 open grastoernooi om het volleybalseizoen in stijl af te sluiten. Dit keer is het grastoernooi in een speciaal EK Beachvolleybal jasje gestoken. >>>

Op zondag 15 juli vindt het Groot Utrechts Beachtoernooi plaats op drie locatie in en om Utrecht. Er wordt op verschillende niveaus gespeeld en toegewerkt naar de finale. Iedereen kan meedoen! >>>

Altijd al eens willen zitvolleyballen? Op 10 en 19 juli krijg jij de kans midden in het centrum van Utrecht. Op beide dagen wordt er een zitvolleybalveldje neergelegd en zorgt een clinicgever voor verschillende wedstrijdjes tussen het voorbijkomende publiek. >>>

Speciaal voor trainers en scheidsrechters is er tijdens het EK, op zaterdag 21 juli, een scholing. Beide scholingen hebben een interessant thema en wordt afgesloten met een bezoek aan het EK Beachvolleybal op de Neude! >>>

Utrechtse clubs, scholen, campings of andere volleybal- of sportaanbieders met grote evenementen kunnen de Join Volleybal Tour aanvragen: een gepimpte volleybalbus met opblaasbare volleybalattracties. >>>

Utrechtse scholen opgelet! Het project What’s your Talent (WYT) is een kortstondig traject waarin jongens in de leeftijd van 13-17 jaar, zónder volleybalachtergrond, en met voldoende potentie de kans krijgen om zich te ontwikkelen op het gebied van beachvolleybal. >>>

Clinics zijn bij uitstek geschikt om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met volleybal. >>>


MOEDIG JOUW FAVORIET AAN:

Draai warm voor het EK Beachvolleybal bij de DELA Eredivisie Beach in Utrecht op 2 & 3 juni. Het wordt één groot beachvolleybalspektakel met het centre court op het Lucasbolwerk midden in het centrum van Utrecht voor de Stadsschouwburg. >>>

KING OF THE COURT komt terug naar Utrecht! Maar dan 3 keer zo groot. 15 internationale top herenteams staan op donderdag 6 september 2018 op het nieuwe Jaarbeursplein klaar om de strijd met elkaar aan te gaan. Dit event is de start van een wereldtour van King of the Court en dit begint in Utrecht! >>>

Zet alvast in jouw agenda: 6 september 2018 | 16.00 – 22.00 uur | finale start 20.30 uur | Jaarbeursplein Utrecht | Toegang gratis.


SAVE THE DATE:

Vrijdag 20 juli gaat één groot volleybalfeest worden wat je als Utrechtse volleyballer echt niet mag missen! We gaan een geweldig EK afsluiten met een spetterend eindfeest. >>>

Het Beach platform Utrecht wordt dé plek waar je alle informatie over beachvolleybal in Utrecht kunt vinden. Reserveer direct een veldje in Utrecht via het platform of kom in contact met locaties die veldjes verhuren. Informatie over beachvolleybaltrainingen, toernooien en andere evenementen zijn allemaal terug te vinden op het platform. Het platform komt vanaf september online!
 

Lees ook:
Word EventMaker bij het EK Beachvolleybal, WK Zitvolleybal en EK Jongens <20
Join the volleybal tour
EK Vrouwenvoetbal 2017: belangstelling overtreft verwachtingen