22-04-2015

Nieuwe businesspartners voor VSU!

De VSU heeft er met Le Credit Sportif en ClubCollect twee mooie samenwerkingspartners bij! Een samenwerking die tot stand is gekomen uit de voorliefde voor sport, het brede netwerk van de VSU en de ondersteunende mogelijkheden die zowel Le credit Sportif als Club Collect Utrechtse Sportverenigingen te bieden hebben.

Le Credit Sportif
Sportclubs en verenigingen kunnen bij Le Credit Sportif terecht voor gebruiksvriendelijk kassasystemen die eenvoudig door alle vrijwilligers te bedienen zijn. Kassasystemen die de mogelijkheid bieden tot betalen met clubcards/passen, waarbij het saldo tussentijds handig kan worden opgewaardeerd via IDEAL of PIN (in het clubhuis). Bovendien draagt het kassasysteem bij aan het terugdringen van bewuste en onbewuste fraude en rekenfouten en is het systeem altijd en overal toegankelijk. 

ClubCollect
ClubCollect verzorgt de complete inning van de contributie van sportclubs en verenigingen, momenteel verzorgt ClubCollect al voor meer dan 100 verenigingen de contributie inning. Het systeem is een enorme (efficiënte) aanwinst voor sportverenigingen in het algemeen en bovendien extra fijn voor clubs die veel moeite en tijd kwijt zijn met het innen contributiegelden. Groot voordeel van ClubCollect is dat leden van clubs en verenigingen kunnen kiezen om te betalen in termijnen, terwijl ClubCollect de contributie bevoorschot aan de vereniging.

Zie ook:
- www.lecreditsportif.nl
- www.clubcollect.com
- Samenwerking VSU Topsport met Annatommie