Cursus EHBSO (3/3)

20 Juni 2018
Locatie: 
MBO Utrecht
Na in 2016 en 2017 twee eerdere succesvolle edities te hebben gehouden voor de Utrechtse sportverenigingen, biedt de VSU in juni voor een derde keer de cursus Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen aan. Naast de gebruikelijke sportbrede aanpak waarin blessures behandeld zullen worden die betrekking hebben op de aanwezige sporten, is er dit jaar gekozen voor een extra avond met een verdieping reanimatie en AED.
 
First Aid
Wij bieden de internationaal erkende First Aid cursus aan. Alle cursisten ontvangen een boek en een officieel diploma.
 
Data en aanmelding
Op woensdagavond 6 juni zal de eerste trainingsavond plaatsvinden, woensdagavond 13 juni de tweede en woensdagavond 20 juni de derde en laatste. De avonden starten om 19.30 uur en eindigen om 22.00 uur.
Let op: om deel te kunnen nemen aan deze cursus moet u zich aanmelden. Bij aanmelding wordt er van uit gegaan dat u alle drie de avonden aanwezig bent. Om die reden vragen wij 25 EUR borg per persoon per avond.
 
Locatie
De drie cursusavonden worden gehouden bij Sportacademie MBO Utrecht, Grebbeberglaan 11, 3627 VX Utrecht.
 
Kosten
Wij willen deze cursus graag kosteloos aanbieden omdat wij veiligheid heel belangrijk vinden. Let op, er is slechts plek voor 20 personen, dus geef je snel op om teleurstellingen te voorkomen.