Bijeenkomst Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd (1/4)

30 Oktober 2017
Locatie: 
Vereniging Sport Utrecht, Nieuw Welgelegen, Grebbeberglaan 5, 3527 VX Utrecht

Vrijwilligers werven en behouden is makkelijker gezegd dan gedaan. De VSU biedt u de daarom het succesvolle thematraject: ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ (MVKT) aan. 

Het thematraject MVKT is gebaseerd op een persoonsgerichte werving van vrijwilligers. Deze werkwijze heeft in de praktijk geleid tot succesvolle resultaten, zoals vergroting vrijwilligerspool, het succesvol onder de aandacht brengen van vrijwilligersvacatures, en het invullen van bestuursfuncties. Inmiddels hebben ruim 1100 verenigingen in heel Nederland de methode met succes toegepast.

  • Heeft uw vereniging een tekort aan vrijwilligers?
  • Wilt u het imago rondom het vrijwilligerswerk binnen de vereniging verbeteren?
  • Moet vrijwilligerswerk vanzelfsprekend worden binnen uw vereniging?
  • Wilt u in een periode van vier maanden over voldoende vrijwilligers beschikken?

Is uw antwoord op bovenstaande vragen ja? Schrijf nu dan uw vereniging in voor het thematraject die kosteloos door de VSU wordt aangeboden.

Planning cursus ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’:

  • Maandag 30 oktober 2017
  • Maandag 27 november 2017
  • Maandag 8 januari 2018
  • Maandag 5 februari 2018

Klik hier voor een impressievideo over het ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ traject.

Locatie: Vereniging Sport Utrecht, Nieuw Welgelegen, Grebbeberglaan 5, 3527 VX Utrecht. De workshops starten om 19:30 en eindigen om 21:00 uur.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden. Om het thematraject tot een succesvol einde te brengen heeft u minimaal twee personen nodig die deelnemen en de kartrekkers zijn binnen de vereniging. Daarnaast is het belangrijk dat u over een laptop kunt beschikken, zodat u tijdens de workshops al de nodige stappen kunt zetten, en het werk tussen de workshops door beperkt blijft. Deelname aan het traject is gatis voor Utrechtse clubs mits men bij alle vier bijeenkomsten aanwezig is. Voorafgaand betalen deelnemers € 100 borg, die zij in januari 2018 na het goed afronden van het traject teruggestort krijgen. Er is plek voor 10 clubs bij het traject. Deelname voor clubs buiten Utrecht is ook mogelijk tegen betaling van €400.