WEURO 2017

Voor het eerst in de geschiedenis host Nederland het EK Vrouwenvoetbal (WEURO 2017). 7 speelsteden, 16 deelnemende landen en 31 wedstrijden vormen de hoofdingrediënten voor dit toernooi komende zomer in eigen land!

Deze schitterende sport wint de harten van steeds meer meiden en vrouwen. Op dit moment is het de snelst groeiende sport van héél Nederland. En van 16 juli t/m 6 augustus krijgt iedereen de kans om de Europese voetbaltoppers van dichtbij in actie te zien.

WEURO 2017 is meer dan topsport alleen! Met een gevarieerd programma in aanloop warmen we op richting het toernooi. Op 7 april trappen we af en start de 100 dagen activiteiten kalender. Vanaf dat moment vinden er allerlei voetbalactiviteiten plaats in de stad Utrecht die in het teken staan van het EK. Weten welke evenementen er in jou buurt plaats vinden? Kijk dan onder het kopje activiteiten kalender en meld je aan!    

Samen met u en alle fans uit binnen- en buitenland gaan we er één groot en sportief feest van maken. Een toernooi om nooit meer te vergeten! Met vermaak voor jong en oud in de stadions, in de steden, bij verenigingen en televisiekijkers over de hele wereld.

Op de hoogte bljiven van al het WEURO 2017 Utrecht nieuws? Volg dan ons Instagram-account: weuro2017utrecht